Monday, January 9, 2012

Perkembangan Riaz 2bulan 3minggu

Posted by Husna Zainal at 10:48 PM
video
Sekejap je masa berlalu.Riaz dah pun masuk 2 bulan 3minggu sekarang.tak lama je lagi nak masuk 3bulan. Banyak perubahan Riaz sepanjang 2bulan ni.Dan yang paling penting Riaz sentiasa sihat.

Masa check up & 2months jab tu berat Riaz naik elok. 5.44kg. patutla mama dia tak larat dah nak dokong dia..sampai kebas2 tangan bila dokong lame2. and berat sekarang tatau lagi, kena tunggu next check up on19th ni..

Riaz dah pandai berborak2, gelak2 ketawa..n tengah berusaha nak menghisap jari dia. sampai skg tak pas2 lagi..jenuh mama mengelap muka Riaz yang basah lencun tu..xpe..usaha lagi yea Riaz..chaiyok2..







*insyaAllah nanti akan sambung entry pengalaman bersalin tu..hehe busy sket.

0 comments:

Post a Comment

Our Baby

Lilypie First Birthday tickers
 

I Love Emerald Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea