Monday, June 13, 2011

Perkembangan terbaru .

Posted by Husna Zainal at 8:02 PM 4 comments
Assalam..Lama dah tak update blog ni..Banyak masalah yang berlaku sejak beberapa minggu lepas.So kena selesaikan everything baru boleh rasa lega.. Syukur.

6 hb June 2011- ade appointment dengan klinik untuk check up. Alhamdulillah aku & kandungan sihat.Tp kena marah jugak dengan nurse sebab berat naik mendadak. Since last check up berat aku naik sampai 3.8kg..Mana tak nye..2minggu sebelum tu...hari2 aku makan wafer..tak makan tak leh..kemaruk je..g mana pun mesti cari wafer.hehe Kenapa Nurse nak kena marah lak kan.???? Sebab aku ade keturunan kencing manis..nurse takut kalau tetiba kena kencing manis pulak.Sape susah.? aku jugak kan..

Right after check up..husband ajak g scan.Dia yang excited nak scan. So..

ITS A BOY.!!!!!!!!!!!!

Our Baby

Lilypie First Birthday tickers
 

I Love Emerald Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea