Wednesday, March 28, 2012

Kembali Semula

Posted by Husna Zainal at 8:31 PM 0 comments
Assalamualaikum blogwalker..
Lama dah tak menjengah blog ni. Semenjak dah mula kerja ni tak sempat nak menghadap blog..balik rumah dah letih pastu nak menghadap Riaz yang semakin lasak sekarang..Seperti hidup ni tak berkesudahan.tapi aku bersyukur sebab orang di sekeliling banyak membantu sedikit sebanyak dalam kehidupan aku.

Syukur sebab suami sentiasa memahami, time malam Riaz menangis dia pun sanggup temankan. Sampai berapa kali masuk keje lambat..mengantuk punye pasal..Thanks Papa..

Time keje mak aku la yang jadi baby sitter aku.Bukan main manja la Riaz ngan wan dia..Tido ngan wan dia malam2 pun dia ok je. Jeles Mama tau Riaz.hehe

InsyaAllah, pasni nak rajin2 update entry kat sini..

chaiyok nana.!

Our Baby

Lilypie First Birthday tickers
 

I Love Emerald Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea